2011. július 24., vasárnap

Miért kapunk XP-t a WoT-ban?

Amiért XP-t kapsz:

Sérülés okozása egy ellenséges tanknak.
Kritikus sérülés okozása egy ellenséges tanknak. A saját és az ellenséges tank szintje közötti külömbség lesz figyelembe véve. Magasabb szintű tankért több tapasztalatot kapsz.
Ellenséges tank felderítése. SPG felfedezésért több XP jár, mint más típusú tankokért.
Ellenséges tank "felvillantása", miközben a csapattársaid a látótávolságukon túlról lövik azt.
Külön XP az ellenséges tank elpusztításáért (csak akkor, ha te kaptad a pontot érte). A tankszintek közötti különbség itt is figyelembe van véve. Nagyobb szintű tankért több tapasztalat jár.
Külön tapasztalati pont az ellenséges bázis elfoglalásáért, de csak a zászló hatókörén belül tartózkodó tankok részére, az ott töltött idővel arányosan.
Külön XP az ellenséges zászlófoglalás újraindításáért (ha sérülést okozol az ellenséges tanknak a saját bázis foglalása közben). A kapott tapasztalat egyenesen arányos az általad levett % HP-val.
Külön XP, ha a tankod "életben marad".
"Aktív harci tevékenységek" - bizonyos szögben lőni az ellenséget, miközben az ellenséges tűz hatósugarában vagy. Nem jelent sok pontot, de befolyásolja a szerzett XP mennyiségét.
Minél több sérülést okoz a csapatod az ellenségnek, annál több XP-t kap minden csapattag, de csak az elpusztított tankok után. Nem jelent sok pontot, de befolyásolja a szerzett XP mennyiségét.
Külön tapasztalat, ha a csapatod nyer: +50% minden csapattagnak!

Amiért nem jár XP:

Sérülés okozása egy csapattárs tanknak.
Teamkill.
Lövedék lepattanás.
Ha meglőnek.
Csatában elért kitüntetések, medálok (kivéve az "Invader" (fentebb az 5. pont) és a "Defender" (fentebb a 7. pont) kitüntetést).
Döntetlen kör.
Az összes ellenség elpusztítása.

Forrás: www.ror.hu

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal